Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Blog - B2B-salgsoptimering & personlig udvikling
Ring til os: +45 53618016

Varme og kolde penge i salgsjobbet

Til en samtale fik jeg et godt svar, da vi talte om løn og motivation.

 

 

Læs mere


Sælger - hold fokus og nå dit salgsbudget i 2017

Godt nytår til alle sælgere og salgsledere!

Så er salget i 2017 startet, budgetterne er på plads og de kommende måneders indsatsområder er fastsat. Personligt har jeg som sælger altid elsket et nyt budgetår. Alt er afstemt, retningen er sat og energien og lysten skal nu omsættes til spændende kundemøder - med nysalg, mersalg samt implementering af nye koncepter og løsninger.

Mange sælgere og salgsledere har - eller er i fuld gang med handlingsplaner for den personlige udvikling for året – hvad skal fastholdes?, hvilke kompetencer skal udvikles? og hvilke dårlige vaner skal afvikles?. Her kan jeg anbefale at bruge Goal Grid modellen. Der er et simpelt værktøj som skaber et hurtigt overblik og som vi ofte selv bruger hos K plus K

Når du via. Goal Grid modellen har fundet de indsatsområder som du vil arbejde videre med og som vil biddrage positivt til dine salgsresultater i 2017, kommer den sværeste opgave: At få de nye ideer implementeret i hverdagen – og dermed omsat til resultater!

Vores naturlige vaner og præferencer vil typisk indenfor kort tid slå vores nye plan ihjel, hvis ikke en dygtig salgsleder eller vi selv holder stort fokus. Vaner udgør 80 % af vores adfærd i løbet af en dag, hvilket både er sundt og vigtigt for vores trivsel… vi vil blive mentalt udkørt hvis vi skulle tænke over alt hvad vi foretog os fra morgen til aften.

Hvordan husker vi så de nye tiltag (nye vaner) i en travl hverdag?

Jeg stillede engang mine sælgere et spørgsmål til et salgsmøde, efter vi havde gennemgået kampagner og nye tiltag ”vil vi sælge mere eller mindre næste måned, hvis vi alle sammen binder en rød sløjfe om fingeren og har den på hver dag” Sælgerne kiggede underen på mig – jeg er sikker på nogle tænkte, nu rabler det da for ”idioten”…

Men min pointe var at vi ofte igangsætter mange nye tiltag, som aldrig bliver omsat til handling fordi vi desværre hurtigt glemmer disse i hverdagen (vanerne overtager) - den røde sløjfe skulle således være vores reminder. Skulle vi så glemme det alligevel, ville kunden nok spørge os: ”hvorfor går du rundt med en rød sløjfe om fingeren????” hvortil sælgeren ville svare: 

”godt du lige mindede mig om det – det er fordi jeg har nogle nye produkter og løsninger jeg skal huske at vise dig”

Det med at putte en rød sløjfe om fingeren holder måske ikke helt i den ”virkelige verden”. Men hvis du binder en lille rød sløjfe om rattet i bilen – er jeg sikker på du er et stort skridt tættere på budgettet i 2017 :-)

Alt det bedste i salget!

Har du brug for input til salget - gi et kald! 
Jan Kuipers 53618016 eller læs mere: K plus K

 

 

Læs mere


Er din vej mod motivation, succes eller fiasko?


Nogle gange går vi i stå i jobbet. Vi lander på en karriere-hylde.

Del 1: Er din vej mod motivation, succes eller fiasko?

Del 2: 5 tegn som kan stoppe din udvikling

Del 3: Sådan kommer du videre fra "karriere hylden"

Læs mere


Salgschefens 3 vigtige fokusområder

Salgslederens rolle er afgørende for virksomhedens succes - Det er et spændende og udfordrende job og der stilles mange krav til den moderne salgsleder. Vi arbejder med 3 grundlæggende fokusområder som vi ved har stor effekt på salgsresultaterne...

Læs mere


Hvorfor præsterer alle mine sælgere ikke lige godt?

Dette spørgsmål tror jeg alle salgsledere, ejerledere indimellem stiller sig selv. Som salgsansvarlig kæmper man for at ”vinde i markedet” og denne sejr kræver ikke blot gode produkter, ydelser og en god online strategi – Men i den grad også de rigtige salgsmedarbejdere.

Læs mere


Tjekliste - Så starter din nye sælger?


6 vigtige punkter inden din nye sælger starter! 

For at du får succes med din nye sælger, er det vigtigt at du som virksomhed forbereder dig godt. Her kan du læse hvilke tjekpunkter der skal sikre, at din nye sælger lykkes og for succes i jobbet hos dig. 

Læs mere
Content marketing - sælgerens nye slagmark?

Sommeren lader til at have takket af for i år, og vi er alle tilbage for at gøre en forskel i hverdagen i salgsafdelingen.

Hjemvendt fra ferien faldt vi over en artikel fra JP Finans, der fik os til at stoppe op og tænke over salgets fremtid i de danske virksomheder. Budskabet er tydeligt - vi mister vores konkurrenceevne, hvis vi hovedløst lader det gode købmandskab vige pladsen, til fordel for de digitale muligheder.

Så er det ikke på tide at vi giver de klassiske salgsdyder et grundigt eftersyn?  

Læs mere


Video: Salgsboost

Øget motivation - gir resultater!

 

Læs mere


To veje mod salgsbudgettet 2016 - Alternativ 2 - Brug salgsteamet

Dette er alternativ nr. 2 - som beskriver processen mod salgsstrategien, når den laves SAMMEN med teamet. 

Læs mere


To veje mod salgsbudgettet 2016 - Alternativ 1 - TOP Secret

Mange sælgere og salgschefer kæmper for at lukke året 2015. Samtidig tager det nye salgsår i 2016 mere og mere fokus. Det skal laves en ny strategi og nye budgettet. Denne proces beskrives over to blogs. Denne blog er alternativ 1.

Læs mere


Kursus: Effektiv salg for Ejerledere over to dage: Onsdag den 25. nov. og onsdag den 9. dec. 2015

K plus K og Væksthus Syddanmark gentager succes!

Salgskursus, som er skræddersyet til Ejerledere, som selv deltager i salgsarbejdet kommer igen. Skal du med?

Feedback fra en deltager på 1. kursus: 

”Jeg deltog på kurset Effektiv salg for Ejerledere. Kurset synes jeg rammer lige hvor det skal. Det er kort og præcist, fyldt med fakta, gode eksempler og provokerende spørgsmål, hvilke får mig til at tænke nye og anderledes tanker. De andre ved bordet sidder i samme båd som mig. Det er ham/hende, der skal holde det hele i gang på een gang, og som faktisk er bedst til at løse opgaven, NÅR den er solgt. Kurset har resulteret i en masse tanker, og muligheden for bedre at kunne blande mig og lede mit/vores salg i Industri-Automatik.” - Rune Cordsen, direktør og indehaver af Industri-Automatik ApS, Gråsten

Læs mere


Sparring til salgsleder/ejerleder/salgsansvarlig - Intro pakke - kun til 20. september

Er du salgsleder,ejerleder eller på anden måde salgsansvarlig, så kan Business-to-Business sparring giver dig ekstra viden, og give dig mere overskud i din hverdag.

Læs mere


Hvad er god salgledelse egentlig?

Der er mange måder, at drive sin salgsorganisation. hvilken salgsledelse er den bedste? Er det værdibaseret ledelse, selvledelse, KPI's ledelse og skal lederformen være laissez-faire, demokratisk eller autoritær, når sælgerne skal motiveres og have selvtillid for at skabe succes?

 

Læs mere her

 

 

Læs mere


Salgchef - Løft motivationen og resultaterne

Hvis du som leder skal opnå topresultater, er det altafgørende at du ved, hvad der motivere sælgeren.. 

 

Læs mere 

 

Læs mere


Ny bog: 50 veje til at udvikle strategiske relationer

Der er kommet en ny spændende bog omkring relationer i netværk. 50 tips til at udvikle vigtige relationer. Forfatteren er Simone Lemming Andersen. Læs mere om den spændende bog.

Læs mere


Du har et kæmpe potentiale i dit B-T-B salg

Mange B-T-B salgsorganisationer har allerede dygtige sælgere. Men hvordan får vi mere ud af salgsteamet?. Læs hvordan du som salgschef kan motivere sælgere og salgsteamet til en fælles succes.

Læs mere


Sådan skaber du ro i dit salg

Mange sælgere søger overblik over deres kunder. Via en simpel Excelliste er det muligt at lave en effektiv kundesegmentering. Det giver motivation til salgsteamet, når der er muligheder for at udnytte salgspotentialet. Læs her hvordan...

Læs mere


Byg videre på din og dine sælgers salgsviden!

Nogle sælgere siger ”Jubii”, andre siger ”Åhh-nej ikke igen”, mens lederen eller ejeren står med det svære valg, om investering i salgsudvikling virkelig gør en forskel – kan det betale sig? Det korte svar er: ”måske, måske ikke”.

Læs mere


Konkurrere du 1:1 med dine konkurrenter?


Hvordan får man sit produkt til at skille sig ud – i en verden der bliver mere og mere transparent - og hvor Google er blevet verdens største markedsføringsplatform.

Læs mere


Hvor meget investere du i dig selv?

10 % lyder måske af meget - men interessant emne!

Læs mere


Svar på Linkedin-indlæg: Salgschef/sælger: Derfor bliver du/I måske aldrig bedre?

Fra linkedin: læs indlæg her

Salgschef/sælger: Derfor bliver du måske aldrig bedre?

Påskens 2015 bød igen på dejlige frokoster, og gensyn med familiemedlemmer, som desværre ikke er en del af hverdagen pga afstand og travlhed. Når man endelig mødes, er der ofte tid til at tale med hinanden, også om arbejde. Det blev til mange spændende samtaler, og specielt i een samtale blev jeg udfordret på vores K plus K produkter. Samtalen var god, for jeg har tænkt på den flere dage efter. Læs om min udfordring og mit ”forsvar”.

Samtalen var med en dygtig Key-Account sælger, som selv har mærket salgets udfordringer på egen krop. Samtidig var han en dygtig ”indkøber”, for han ”købte” ikke alle argumenter.

Her kommer mine svar på hans spørgsmål:

Læs mere


K plus K kursus i samarbejde med Væksthus Syddanmark - onsdag den 20 maj og onsdag den 3 juni.

Nye kunder, når ejeren også selv er sælger og salgschef

Er du ejer af en virksomhed, er salg en vigtig del af jobbet. Ofte er du firmaet’s første sælger, og måske firmaets eneste sælger. Ejeren er ofte også salgsansvarlig, enten for sælgere, eller et internt salgsteam. Afsæt to dage til at få input til DIN salgshverdag. Via konkrete øvelser, får du ny viden, som kan tages med hjem og bruges. Kurset er bygget op omkring 2 hovedemner.

Se hele programmet her

Læs mere


K plus K - SalgsBOOST Erhverv Silkeborg

BTB Salg – Det handler om kundeværdi; salgsBOOST


Marts måneds BOOST bliver et salgsBOOST, hvor Jan Kuipers fra K plus K vil give sine bud på, hvad der bl.a. skal til for at sælge vores produkter og skabe værdi for kunden.

Læs mere


K plus K - kunde gør det nemt for kunder at vælge den rigtige IT - Hosting løsning.

”IT løsninger kan du få alle steder, kunsten er at finde de mennesker, der forstår at hjælpe dig” 

Det er ikke en tilfældighed at Sotea er blevet kåret til Gazelle virksomhed i både 2013 og 2014.

Læs mere


VIDEO: Pas på hullet i dit salgsbudget!

Fasthold fokus og nå dit Salgsbudget!

Læs mere


VIDEO: Fed dag med mødebook

Fra anderkendelse af udfordring
– til succes!
 

Læs mere


VIDEO: Så let får sælgeren overblik via Mind Map

Nogle dage vælter det ind med opgaver og info. Sælgerens hoved bliver fyldt, og overblikket kan tabes. Få kontrol igen – lynhurtigt med Mind Map. Et værktøj som giver struktur og øger sælgerens effektivitet – Klik og se hvor nemt og hurtigt det er.
 

Læs mere


VIDEO: Jagter du provision? ? Så pas på!

Betragtninger efter møde i marken.
 

Læs mere


VIDEO: Sælger ansat på kvalifikationer og fyret pga adfærd?

Sælgerens største afvisning er nok den dag, hvor man bliver opsagt i et job, som man er glad for. I løbet af eet sekund, fyldes hovedet med frustration og spørgsmål – hvorfor lige mig? – Brug situationen til at blive bevidst om dit nye job – var det dine kvalifikationer, din adfærd eller forretningsmæssige overvejelser, som var årsag til din afskedigelse?
 

Læs mere


VIDEO: Sælgerens skjulte hindringer i salget!

Lær at håndter dine “frygte i salget” og fasthold motivationen og succesen.

Læs mere


Colas Danmark: Statement fra K plus K samarbejde

“Value for money !!!

Jeg vil anbefale alle der arbejder med salg, om at booke et møde med disse herrer. Kurset var skræddersyet til mig.

Læs mere


Vigtige noter til alle i den danske byggebranche

I dag deltog jeg i et spændende road- show med EG omkring IT-løsninger til byggebranchen. I løbet af dagen, var der et interessant indlæg med Jørn Jensen, Dansk Byggeri og Arne Birk Johansen, EG Bygge & anlæg. 

Læs mere

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP