Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
NYT fra K plus K: B2B Webshop løsning til salget!
Ring til os: +45 53618016
 • Forsiden
 • Blog
 • NYT fra K plus K: B2B Webshop løsning til salget!

NYT fra K plus K: B2B Webshop løsning til salget!

For at hjælpe vore kunder endnu mere i salget, har K plus K indgået et samarbejde med firmaet KATOS, som er specialister i webshopløsninger og nethandel. Vi har sammen lavet et skræddersyet koncept til alle B2B-virksomheder, der vil fremtidssikre og ønsker at skabe vækst i deres salg via. nethandel.

Hvorfor samarbejdet?

B2B-salget er i stor udvikling og markedet ændrer sig hurtigt. Flere og flere virksomheder tilføjer online salg til deres forretning. 
Hos K plus K træner og uddanner vi sælgere til at forstå sig selv og deres kunder bedre. Vi arbejder meget praktisk med deres tilgang til kunderne for at sikre, at deres kundemøder skaber værdi – her bliver B2B-shoppen sælgerens nye redskab.

En webshop skaber intet salg alene - hvilket en sælger på en P-plads heller ikke gør!

Derfor har vi sammen med KATOS lavet en B2B-webshopløsning, der sikrer dig den optimale webplatform som løbende opdateres. K plus K bliver “linket” der hjælper og sikrer at din B2B-webshop bliver implementeret i den daglige salgsdrift – således den giver mening for sælgerne og tilfører værdi til jeres kunder.

Hvem er vores målgruppe:

Som B2B-virksomhed har I måske allerede sælgere i marken i dag – eller overvejer at ansætte den første. Her vil vores webshopløsning være et perfekt supplement, der hjælper sælgerne til at skabe en bedre dialog med kunderne - og i sidste ende løfte salget.

Vil du høre mere?

Kontakt: 
Jan Kuipers 53 61 80 16  eller skriv en mail: jk@kpluskpartner.dk

Kommentarer

  Skriv din kommentar


  Tilbage til oversigten

  SENESTE BLOGINDLÆG
   
  KONTAKT OS
  • Adresse:
   KplusK Aps, Landlystvej 33,
   8600 Silkeborg
  • Telefon:
   Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
   Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
  • Email:
   kontakt@kpluskpartner.dk
  RING MIG OP