Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Er din vej mod motivation, succes eller fiasko?
Ring til os: +45 53618016
 • Forsiden
 • Blog
 • Er din vej mod motivation, succes eller fiasko?

Er din vej mod motivation, succes eller fiasko?

Del 3: Sådan kommer du videre fra ”Karriere hylden”


I del 2, skrev jeg om 5 tegn, som du skal være opmærksom på i dit job – også når du har succes. 5 områder, som kan dræne din energi og motivation og være med til, at din karriere bliver en sovepude. Hvad kan du gøre, hvis du ser dig selv i disse 5 situationer?

Tegn 1: Tingene kører FOR godt
Gør: Smid dine nuværende noter væk og start forfra! – Du vil hurtigt få styr på tingene igen, men øvelsen vil sikre, at du finder nye og opdaterede detaljer, og forholder dig kritisk til nuværende processer.


Tegn 2: Du har selv alle svarene
Gør: Jo mere viden du har, jo mere antaget bliver du også i dine beslutninger. Indse, at du IKKE har alle svar. Tænk ekstra over andres svar, INDEN du vælger dine egne. Stil spørgsmål og lyt.


Tegn 3: Du får KUN positiv feedback
Gør: Accepter, at der faktisk ER områder, som du ikke har styr på. Du har jo aldrig drevet jobbet/virksomheden præcis hvor den er lige nu. Der er områder som kan blive bedre. Find dem og angrib dem. Måske er det kun dig, som ved/kan se at de findes.


Tegn 4: Du er blevet mentor i jobbet
Gør: Lad andre lede dig i stedet for. Stil dig bag ved de personer, som forventer at du leder dem. Hvad vil de selv gøre? – følg med, støt og mærk, at andre tager ansvar for egne ideer. Prøv evt. dette af med dine børn – lad dem bestemme programmet/tempo en hel lørdag.


Tegn 5: Du har travlt – men keder dig
Gør: Start en "Nybegynder” strategi. Vær den ”nye” person, hvor du spørger, undersøger, udfordres i en opgave, som du ikke kender i dag. Tag imod nye ideer, tiltag, træning og uddannelse. Tag en opgave/projekt om du ikke umiddelbart er kvalificeret til, men som du ved, at du kan udvikle dig til at bestride. Andre vil hjælpe dig opad, og væk fra ”hylden”. Du vil mærke det samme sus, drive og udvikling, som løftede dig op på den nuværende hylde.


Vil du udfordres og udvikles sammen med K plus K?


I K plus K bliver vi meget motiveret af, når dygtige personer vil væk fra en ”karriere hylde”. Det kræver mod når vi ser en person, som udfordrer den bekvemmelige ”hylde”, hvor tingene egentligt kører ok. Hvorfor så ødelægge det? Det kan du have ret i, men hvis du vil motiveres, så skal du sætte mål og finde mening i jobbet og udviklingen.


Ellers ligger du på ”hylden” og samler støv. Vi kender sikkert en tidligere kollega, som før har været stjerne, men i dag er blevet lidt støvet?. Det kan undgås, hvis du konstant mærker efter.
K plus K hjælper mange personer videre – ikke fordi disse personer mangler succes, men fordi de vil gøre en indsats for at fastholde succes i fremtiden.


Vil du også gerne videre i dit job, og finde motivationen, så kontakt os endelig. Måske kan vi finde en ny spændende vej til dig og dit team.


Vi har også adgang til mange testværktøjer, som kan udfordre dig i dit job. Bl.a. en EIQ test, som via 153 spørgsmål sætter fokus på din følelsesmæssige intelligens, med fokus på 4 områder:

 • Velvære følelse (optimisme, lykke følelse, selvværd)
 • Selvkontrol (Følelsesmæssig kontrol, impulsivitet, stress management)
 • Følelsesmæssig faktor (Empati, opfattelse af følelser, følelsesmæssige udtryk, relationer)
 • Socialiserings faktor (Ledelse af følelser, assertion, social bevidsthed)

Det er aldrig for sent at lære nyt. Tør du tage en test?


Vigtig egenskab for fremtiden:
”Det er ikke hvad du ved i dag, men hvor hurtigt du kan lære nyt”

Vi ses derude!

Michael Krogh

 

 


 

Kommentarer

 • origami rose easy origami box earrings twitter.com/origamilesson

Skriv din kommentar


Tilbage til oversigten

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP