Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
K plus K - SalgsBOOST Erhverv Silkeborg
Ring til os: +45 53618016

K plus K - SalgsBOOST Erhverv Silkeborg

BTB Salg – Det handler om kundeværdi; salgsBOOST


Marts måneds BOOST bliver et salgsBOOST, hvor Jan Kuipers fra K plus K vil give sine bud på, hvad der bl.a. skal til for at sælge vores produkter og skabe værdi for kunden.

Emner:

 • Tanker omkring salg
 • Hvad tænker kunderne, når de søger ny leverandør/samarbejdspartner?
 • Hvad gør mit produkt unikt?
 • Hvordan skaber jeg værdi hos kunden – og får skabt et salg!


Jan Kuipers har i de sidste 17 år arbejdet med BtB salg, og har før han blev selvstændig i virksomheden K plus K, arbejdet for en af verdens største BTB salgsorganisationer (med 30.000 sælgere i verden og ca. 300 i Danmark). Jan har både arbejdet som sælger, som regionschef/salgschef og som Keyaccount chef.

Jan driver i dag virksomheden K plus K sammen med sin kollega, med et 100 % fokus på salg. Jan har en meget ydmyg og praktisk tilgang til salg, og er en engageret og indlevende indlægsholder, fyldt med energi og gode fif, og måske et par lærerige mini-opgaver til deltagerne.

Fokus vil ligge på B2B, men der vil absolut også være inspiration til B2C-markedet.

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. BOOST-modulerne ligger altid umiddelbart inden vores månedlige iværksættercafé.

Se flere informationer om arrangementet hos Erhverv Silkeborg her

Kommentarer

  Skriv din kommentar


  Tilbage til oversigten

  SENESTE BLOGINDLÆG
   
  KONTAKT OS
  • Adresse:
   KplusK Aps, Landlystvej 33,
   8600 Silkeborg
  • Telefon:
   Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
   Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
  • Email:
   kontakt@kpluskpartner.dk
  RING MIG OP