Ring til os: +45 53618016

Konkurrere du 1:1 med dine konkurrenter?

Dine produkter og ydelser består af flere lag, og alle lag er vigtige i formidlingen og salget af dine produkter. Det handler om at finde de unikke fordele der gør, at kunderne skal vælge netop dine produkter og ydelser frem for dine konkurrenters.

Google er godt - men ikke nok!

Google finder jo ”kun” dit kerneprodukt/ ydelse – og her lister Google ikke kun din virksomhed op, men også alle de øvrige virksomheder som tilbyder ”samme” produkt/ydelse. Lad os håbe det er os kunden ”klikker” på.. (stadig 1:1 med dine konkurrenter).

Når du er ”fundet” – og du skal mødes med kunden, er det din/ sælgernes opgave at differentiere dig fra dine konkurrenter og vise dine kunder en forretningsmæssig værdiforøgelse i et samarbejde med netop dig. Gennem differentiering skal kunder påvirkes til enten at betale en højere pris eller opleve, at de får mere ”value for money” ved køb af dine produkter end hos alternative leverandører af tilsvarende produkter eller ydelser.. 

Der ligger derfor et stort vækstpotentiale i at kunne differentierer sit produkt.

Hos K plus K hjælper vi både ejer ledere, små og store salgsorganisationer med BTB salgsarbejdet, og har derigennem fået stort kendskab til forskellige brancher og virksomheder. Hver branche er unik og der er stor forskel på kundernes ”kerne” beslutningsgrundlag - For nogen er høj kvalitet vigtig, for andre service og for nogen kun produktet til den laveste pris. Men en ting er fælles for alle - formår sælgeren ikke at differencer sit produkt.. kommer det til at handle om én ting: pris!

En lille tjekliste til dig og din salgsorganisation:

1.Er jeg skarp på mit eget produkt og ydelser (hvad gør dig unik)
2.Kender jeg mine kunders forretning og udfordringer?
3.Hvilke løsninger tilfører jeg mine kunder – hvor giver de kunden værdi? 
4.Har jeg en tydelig præsentation – som beskriver mine løsninger og tydeliggør udbyttet for kunden?

Alt det bedste herfra!

Kommentarer

  Skriv din kommentar


  Tilbage til oversigten

  SENESTE BLOGINDLÆG
   
  KONTAKT OS
  • Adresse:
   KplusK Aps, Landlystvej 33,
   8600 Silkeborg
  • Telefon:
   Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
   Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
  • Email:
   kontakt@kpluskpartner.dk
  RING MIG OP