Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Ny bog: 50 veje til at udvikle strategiske relationer
Ring til os: +45 53618016
 • Forsiden
 • Blog
 • Ny bog: 50 veje til at udvikle strategiske relationer

Ny bog: 50 veje til at udvikle strategiske relationer

Netværk handler om relationer. Nu er der kommet en simpel bog, som giver 50 veje til at udvikle strategiske relationer. Forfatteren er Netværksspecialisten Simone Lemming Andersen, som er en god ven af K plus K.

Bestsellerforfatter angriber verden

Simone har allerede skrevet flere bøger omkring netværk, som er blevet en bestseller. Nu kommer der endnu en ny bog, som sender Simones gode råd videre ud i verden. Bogen er på engelsk.

Ved at følge tilblivelsen af bogen på sidelinjen, så ved jeg, at Simone har lagt sig i selen for at give og dele de bedste netværkstips. At skrive kort og præcist ser simpelt ud, og er en klar fordel for os læsere, som vil have guldkorn hurtig. Inden det bliver simpelt, har Simone drejet og formuleret alle tips mange gange.

Let læselig og masser af tegninger/skitser

Bogen er bygget op, så det er let at bruge den. Læs et tips og brug det!. Hvert tip er beskrevet kort og præcist, og er lækkert illustreret, som løfter forståelsen. Derfor bør det ikke være et problem, at bogen er på engelsk. Bogen er ideel til en rejse eller til at have i bilen/tasken.

Tegner til endnu en stor succes

Interessen om bogen har været stor. Forlaget måtte trykke nogle flere, og endelig ser det ud til, at du og jeg kan få et eksemplar af bogen.

Hvem får den først?

Jeg har endnu ikke fået den færdige bog fysisk at se. Har kun set nogle kladder, og ser frem til at få mit eksemplar.

Forlaget måtte trykke ekstra, men det ser ud til, at SAXO har fået fat i bøgerne. Du kan bestille bogen via dette link – klik her.

Bogen koster hos SAXO kr. 141,46 pr. stk.

Måske er denne bog interessant for dig, når du er aktiv bruger af professionelle netværk?

 God læselyst

Kommentarer

  Skriv din kommentar


  Tilbage til oversigten

  SENESTE BLOGINDLÆG
   
  KONTAKT OS
  • Adresse:
   KplusK Aps, Landlystvej 33,
   8600 Silkeborg
  • Telefon:
   Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
   Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
  • Email:
   kontakt@kpluskpartner.dk
  RING MIG OP