Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Vigtige noter til alle i den danske byggebranche
Ring til os: +45 53618016
 • Forsiden
 • Blog
 • Vigtige noter til alle i den danske byggebranche

Vigtige noter til alle i den danske byggebranche

I dag deltog jeg i et spændende road- show med EG omkring IT-løsninger til byggebranchen. I løbet af dagen, var der et interessant indlæg med Jørn Jensen, Dansk Byggeri og Arne Birk Johansen, EG Bygge & anlæg. 

 

År 2014 tyder på, at det bliver et “ok” år, men hvad skal byggebranchen have styr på, hvis de skal have succes i år 2020? “Prognosen siger begrænset vækst”

Disse 3 faktorer kommer til at drive væksten:
1: Stigende urbanisering
Flere mennesker vil søge mod de store byer, specielt universitetsbyerne vil opleve flere indbyggere. Udfordringen bliver hvordan de unge og gamle ønsker at bo i byen.

2: Nye typer af projektudviklere
F.eks. vil pensionsselskaber investere, og tilbyde finansieringsmuligheder

3: Konceptbyggeri
Fokus på produktivitet og effektivitet. Kunsten at bygge standardløsninger, samtidig med, at slutbrugeren fornemmer en unik individuel løsning. Se eksempel i denne video: 30 etager på 15 dage i Kina !

 

Der ud over, noterede jeg 5 vigtige fokuspunkter, som skal sikre succes. Er du interesseret i at modtage mine noter om disse 5 fokuspunkter, så kontakt mig endelig.

Et af disse punkter er salg. K plus K er enige i dette. Vi har allerede hjulpet flere håndværker-virksomheder med salg, med gode resultater. Mange håndværkere vil gerne sælge, hvis de får lov og uddannes i salgsteori.

Skriv til os, hvis du vil have flere spændende noter omkring byggebranchen.

Pssssst… Husk at tilmelde dig KplusK’s nyhedsbrev – som tilmeldt bruger har du bl.a. adgang til gratis KplusK salgsparring per telefon. Tilmeld nyhedsbrev her

Kommentarer

 • Yderst interessante betragtninger!   


Skriv din kommentar


Tilbage til oversigten

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP