Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Hvem er du?
Ring til os: +45 53618016

Hvem er du?

Vores kunder er BTB salgsvirksomheder og salgsorganisationer, som arbejder og kæmper for at skabe vækst og opnå deres salgsmål. 

Størrelsen på virksomheden er ikke afgørende. Vi har i dag både små – mellemstore og større koncerner som kunder – fællesnævneren er ”lysten til at skabe vækst via fokus på salg”

Hvem er du?

Du kan være Salgsdirektør fra en større organisation, som har brug for ekspertise udefra, for at løfte og træne sælgernes kompetencer. Du ønsker sparring på nye forretningsområder/salgsstrategier, eller hjælp til rekruttering af ny salgsleder eller sælgere? 

Du kan være Ejer leder som sidder med mange arbejdskasketter, med både administration og drift, måske er du også sælgeren i virksomheden? – Måske mangler du hjælp til en salgsstrategi for virksomheden og nogle værktøjer for at kunne løfte salget? – eller måske har du i dag servicemedarbejdere, som kan tage mere aktiv del i salget? Måske overvejer du at ansætte en sælger, eller ønsker værktøjer til at drifte og motivere en sælger?

Du kan være Salgschef/ Regionschef i en stor eller mellemstor virksomhed med ansvaret for salget i et område, og har brug for ekspertise udefra, når du vil løfte sælgernes kompetencer, få sparring på nye forretningsområder eller hjælp til rekruttering af nye sælgere? Måske ønsker du at blive en bedre leder for dine sælgere, og derfor søger nye værktøjer til at motivere og pleje en sælger? 

Du kan være Sælger/Key-account-manager/Eksportsælger, (nystartet/etableret) som har fået mulighed for noget ekstern sparring og uddannelse – som ønsker værktøjer, som kan løfte salget, skabe motivation, arbejdsglæde og succes? Et individuelt forløb, hvor du bliver en bedre sælger.

Du kan være Jobsøgende, som jagter et nyt og spændende salgsjob. Du har brug for hjælp til at finde det helt rigtige match mellem dig og den nye virksomhed.


Er du én af ovestående, har vi helt sikkert de kompetencer, der skal til for at hjælpe dig.
 

Sådan handler du med K plus K:

1: Skriv en mail eller ring til os

2: Vi aftaler et møde, hvor vi hører om din situation, udfordringer og ønsker (Vi skal vide om/hvor vi kan hjælpe dig)

3: Efter mødet giver vi et fast tilbud på en proces, så du kender prisen. Har du et fastlagt budget, så giver vi vores bud på, hvor du får mest for pengene.

4: Herefter skal vi i gang. Sammen laver vi en plan, og starter processen, som skal passe ind i din/teamets hverdag og drift.

Vi vil blive rigtig glade for at høre fra dig. Vi har alle noget, vi gerne vil blive bedre til, og ofte bliver det virkelighed, når vi starter med at fortælle det til andre. Så skriv en mail, og du er på vej mod nye kompetencer i dit BTB-salg.

Michael og Jan

Kontakt os

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP