Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Om os - 25 års erfaring med B2B-salgsoptimering
Ring til os: +45 53618016

Om os

Din partner i helhedsorienteret B2B-salgsoptimering

Solid erfaring med B2B-salg

Vi har tilsammen mere end 30 års praktisk erfaring i B2B-salg. Vi har arbejdet med salget på alle niveauer, både som sælger med personligt salgsbudget, salgschef med bred salgsledelse og som Key account chefer med strategisk ansvar for salget. Vi har derfor en effektiv og realistisk tilgang til salget, som sikre vores kunder en løsning som hurtigt bliver handlingsbar og skaber vækst i salget.

Når vi indgår et samarbejde medbringer vi en unik værktøjskasse, der rummer vores egne gennemtestede værktøjer. Værktøjerne er effektive til at skabe vækst i det personlige salg på tværs af brancher.

Vi er mere end et konsulentbureau

Vores vision er at blive vores kunders fortrukne samarbejdspartner når det gælder udvikling af medarbejdere og løsninger til vækst i salget.
Vi ser os selv som medarbejdere hos vores kunder – ikke  bare en løsning, men en fleksibel kompetence og ressource som skaber resultater i dit salgsarbejde.

Hvordan gør vi det?

Et partnerskab med os bygger på ambitiøse og realistiske mål, og vores målsætning er at skabe min. 10 % vækst i dit salg.

Et samarbejde med K plus K bygger på 4 værdier: 

Udvikling:
Vi tror på, at udvikling skaber muligheder. Vi vil rejse sammen med vores kunder og opbygge et samarbejde på tryghed og tillid, som er fundament for alt udvikling. Vi vil se verden fyldt med fælles muligheder for vækst, i stedet for en verden med egne begrænsninger. Det er mulighederne ”i morgen” der skal skabe værdi for os og for vores kunder i fremtiden. 

Frihed:
Retten til selv at vælge er for os lig med frihed. En frihed til selv at finde de veje og muligheder, så vores værdier bliver en del af vores hverdag. Vores mål vil vi nå via et arbejdsmiljø, hvor der er ”højt til loftet”, og hvor det er OK at være sig selv. Via professionalisme holder vi fokus på de ”rigtige” opgaver, så vi opnår et økonomisk fundament, som giver personlig frihed, for os selv og vores samarbejdspartnere. 

Succes:
Vi oplever succes, når vi lykkes og gør en forskel i fællesskab med vores samarbejdspartnere. Først når vi har skabt både personligt og økonomisk overskud for os selv og vores kunder, har vi succes. En stor succes for os opstår, når vores nuværende kunder anbefaler os til andre. 

Respekt:
Vi har stor respekt for vores kunders forretning og kultur, samt de forskelle der er på mennesker, når der tales om tillid, værdier og holdninger. Vi har derfor en ydmyg tilgang til et samarbejde, der skal udvikles på loyalitet, fortrolighed og forskellighed. Når to ”verdensbilleder” mødes, skabes der ofte en helt ny fælles verden nr. tre. Det er denne verden, vi er så nysgerrige i at skabe med vores kunder. 

 

Kontakt os

 

Nyhedsbrev fra KplusK

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP