Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/kpluskpartner.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Salgsudvikling
Ring til os: +45 53618016

Salgsudvikling

K plus K – Salgsudvikling:

”Fra Power Point til handling”...  Når ideen er god, men resultaterne udebliver skyldes ofte manglende link mellem teori og handling. For os hjælper en god teori med at skabe overblik, forståelse og struktur – Men vi bruger i sidste ende vores praktiske erfaring og viden, til at sikre at planen er realistisk og ideerne også bliver til handling.

En salgsstrategi er for os – en klar og tydelig vej til kunden. En forudsætning for at din salgsstrategi lykkes er, at den understøttes af konkrete handlingsplaner, der fokuserer på indsatsområder og ressourcer. Dit salgsteam skal være 100% trænet til at kunne præsentere virksomheden, og fortælle kunden, hvordan i kan handle sammen. 

Vi hjælper dig sikkert i mål.

Salgsstrategi – lyder måske for mange som en tung proces, som kræver mange ressourcer og i sidste ende ikke giver de ønskede resultater. 

Det handler om at være ambitiøs – og realistisk når målende fastsættes. Vi guider dig sikkert gennem processen og sikrer dig overblik og struktur i processen. Vi sikrer at strategien understøttes af konkrete handlinger, som alle støtter op om den målsætning, der er fastsat i startegien.

En salgsstrategi som giver resultater.

Vi er altid ambitiøse men realistiske, med en god og klar salgsstrategi jagter vi typisk en omsætningsstigning på +10 % og et betydeligt bedre gennemsnitligt dækningsbidrag.

 

Kontakt os

 

Nyhedsbrev fra KplusK

SENESTE BLOGINDLÆG
 
KONTAKT OS
 • Adresse:
  KplusK Aps, Landlystvej 33,
  8600 Silkeborg
 • Telefon:
  Silkeborg, Jan Kuipers (+45) 53618016
  Kolding, Michael Krogh (+45) 20251610
 • Email:
  kontakt@kpluskpartner.dk
RING MIG OP